Орце Николов 206/1-17, 1000 Скопје
Професионални сметководствени, книговодствени и финансиски услуги за стартување со бизнис. Сертифицирани регистрациони агенти. | Амплус

Услуга

Услуги за стартување со бизнис

Сертифицирани регистрациони агенти за бизнис

АМПЛУС поседува стручен кадар за комплетната постапка за отварање на нова фирма – овластени регистрациони агенти кои ќе ви помогнат во започнувањето на вашиот нов бизнис.

Услуги за стартување со бизнис

Вашата нова фирма за рекордно краток период ќе биде функционална.

Контактирајте не за повеќе детали и за консултации за започнување бизнис.