Орце Николов 206/1-17, 1000 Скопје

Online бизнис консалтинг

Пакетот BUSINESS Consultant е решение за вас.

Целосен и постојан 24/7 пристап до Даночни и бизнис консултации / информации.

АМПЛУС Ви омозвожува постојана достапност до потребните консултации за ВАШИОТ БИЗНИС.

Пакетот BUSINESS Consultant е решение за вас.

За претплата за 1 година следува 10% попуст + редовни информации преку е-mailing системот на АМПЛУС

Услугата се однесува на консултации од областа на даноците и целокупното бизнис работење во РМ и меѓународна соработка и вклучува:

телефонска консултација
email консултации
консултации со закажан состанок

Услугата овозможува добивање на брза и точна информација со цел задоволување на потребите и сигурниста на вашите бизнис потези.

Пакетот BUSINESS Consultant moже да биде вклучен во цената на месечниот паушал за нашите клиенти или може да се добие како посебна услуга.

Побарај понуда